Kacsás hétvége (március 16.)

KACSÁBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK HÉTVÉGÉJE

a Turul Étteremben

2019. március 16. szombat

 

Előétel:

- Füstölt kacsamell szeletek, tormahab rózsával, toast kenyérrel 

2 250 Ft

Leves:

- Kacsaleves zelleres húsgombóccal, julienre vágott répával csészében 

600 Ft

Sültek:

- Baby töltött kacsa velesült burgonyával, pezsgős lilakáposztával, 2 személyre

3 800 Ft

- Sült kacsacomb erdőkerülő módjára, juhtúrós kapros galuskával, erdei gombamártással

2 500 Ft

- Királyi sült kacsacomb zöldfűszeres burgonyapürével

2 500 Ft

- Sült kacscomb párolt vöröskáposztával, fahéjjal tűzdelt almával és fűszeres steakburgonyával

2 500 Ft

- Fűszeres kacsamell sajtos burgonyabatyuban, fokhagymás tejföllel

2 250 Ft

- Sült kacsamell héjában sült burgonyával, erdeigyümölcs mártással

2 500 Ft

Desszert:

- Mogyorókrémmel töltött burgonyagolyók, vanília öntettel

600 Ft

 

Az árak magyar forintban, ÁFÁ-val és körettel együtt értendőek!
A csomagolás árát és a szervízdíjat nem tartalmazzák.

 

Császár Józsefné

konyhafőnök, szakácsmester

Seszták Sándor

ügyvezető