Csülkös hétvége

 

Csülkös hétvége

2019. február 16. (szombat)
 
 
Dorozsmai Molnárcsülök
Tejfölös, gombás lecsóval párolt csülök, túrós csuszával tálalva  
 
Kolozsvári csülök
Kolozsvári szalonnával, füstölt kolbásszal, fokhagymával, vöröshagymával készített pikáns fűszeres raguval átvont egész csülök, főtt-sült burgonyával tálalva
 
Csülök Pékné módra 
Fűszeres pirított csülök hagymás burgonyával tálalva
 
Zsérci csülök
Erdei gombával, fehérboros, borsos, kakukkfüves raguval átvont ropogós csülök, zelleres rizzsel tálalva
 
Böllér csülök
Pirosra sült csülök, hagymás, gombás, uborkás raguval átvonva, vegyes körettel tálalva
 
Tóth csülök 
Szalonnával kenegetett sült csülök, sült savanyú káposztával, burgonyával tálalva
 
Sült sörös csülök, babos káposztával
 
Csülök cipóban, sütve (csak előrendelésre)
 
 
Ár egységesen:  2.500 Ft  körettel együtt
 
A csülkök egész első csülökből készülnek vagy - recept szerint - kockázott csülökből, kb. 0,90 és 1.1 kg súlyúak.
 

Jó étvágyat kívánunk!

 
Császár Józsefné (főszakács, szakácsmester)
Seszták Sándor (üzletvezető)