Csülkös hétvége
2019. február 16. (szombat)
Dorozsmai Molnárcsülök
Tejfölös, gombás lecsóval párolt csülök, túrós csuszával tálalva
Kolozsvári csülök
Kolozsvári szalonnával, füstölt kolbásszal, fokhagymával, vöröshagymával készített pikáns fűszeres raguval átvont egész csülök, főtt-sült burgonyával tálalva
Csülök Pékné módra
Fűszeres pirított csülök hagymás burgonyával tálalva
Zsérci csülök
Erdei gombával, fehérboros, borsos, kakukkfüves raguval átvont ropogós csülök, zelleres rizzsel tálalva
Böllér csülök
Pirosra sült csülök, hagymás, gombás, uborkás raguval átvonva, vegyes körettel tálalva
Tóth csülök
Szalonnával kenegetett sült csülök, sült savanyú káposztával, burgonyával tálalva
Sült sörös csülök, babos káposztával
Csülök cipóban, sütve (csak előrendelésre)
Ár egységesen: 2.500 Ft körettel együtt
A csülkök egész első csülökből készülnek vagy - recept szerint - kockázott csülökből, kb. 0,90 és 1.1 kg súlyúak.
Jó étvágyat kívánunk!
Császár Józsefné (főszakács, szakácsmester)
Seszták Sándor (üzletvezető)